Om Epic Horse A/S

Vores mission

To create unique and functional products always designed with the comfort of the horse as our primary thought.

Vores vision

To be the preferred brand for the world’s elite in the equestrian sport.

Hvem er Epic Horse

I 2016 besluttede vi, en gruppe af passionerede mennesker, at stifte Epic Horse. Vi har alle en stor passion for heste og ikke mindst for hestens ve og vel. Vores største ønske med Epic Horse er at udvikle produkter af høj kvalitet, god funktionalitet og ikke mindst med tanke for hestens komfort.

Vores designs er af meget høj kvalitet og bliver kun smukkere med tiden. Alle produkter er af en kvalitet og et design, som du kan have i mange år.

Vi vil, at vores produkter er blandt de aller bedste i verden og derfor samarbejder vi også med nogle af verdens bedste ryttere indenfor dressur. For at sikre det absolut bedste produkt, er det disse meget erfarne og dygtige ryttere, der tester alle vores produkter. For at eliminere de daglige irritationer, der kan opstå, tilretter vi alle produkter efter elite rytternes instruktioner.

Vores filosofi

Epic. Et ord der refererer til en fortælling – her en fortælling om et godt design, hvor vores filosofi ikke blot er, at producere smukke produkter til hesten, men hvor hestens komfort er vores første tanke bag ethvert design. Vi tror på, at hestens ve og vel har en afgørende betydning for dens evne til at samarbejde og opnå gode resultater på stævnebanerne, såvel som udenfor.

For os er en trense meget mere end et stykke læder. Det handler i høj grad om hestens komfort, funktionaliteten for rytteren, og så gør det jo ikke noget, at det er smukt og innovativt.

Epic Horse er et hesteudstyrsbrand, som sætter hestens komfort i højsædet. Vores produkter er afprøvet og testet af nogle af verdens bedste ryttere indenfor dressur. Funktion og detalje er nøje gennemtænkt for både hest og rytter, og intet er overladt til tilfældighederne.